Tulossa. <OYS:n järkyttävä päivystys.  
torstai, maaliskuu 1, 2018, 13:16 - Kritiikkiä


Tiedän että resurssit henkilökunnan tasolla on viety minimiin, mutta ! Inhimillien ja yhdenvertainainen kohtelu on ollut minun testien kautta 1 - 10 välillä. Kohtelu on aina hyvin erilaista mikä ns. vaivasi on. Psykiatrian puoli on 1800 luvulta.....myöhemmin lisää....
lisää kommentti   |   ( 3 / 1327 )

Vammaispalvelulakia ei noudateta Suomessa. Suomi kehitysmaa tässä. Yhteiskunta eriarvoistaa ns. vajaakuntoisia. 
maanantai, tammikuu 15, 2018, 01:21


Ohoh..moderointi kertoo, että blogissani on isot mediat käyneet dissaamassa. Mitä minä sanoin aikaisemmin.

http://www.jouniqveflander.com/blog/ind ... 108-100846 Mitä Jouni kirhoitti jo 2008 ?

Lakia rikotaan jatkuvasti. Kaikissa julkisissa tiloissa esteettömyys laiminlyödään pääsääntöisesti. Ei vammaisen tahi liikutarajoitteisen pidä olla arkkitehti tai neuvoja. Suomi on länsieuroopan kehitysmaa ja pahin laiminlyöjä. Esimerkiksi Ranskassa on laki, että vaimmaisten työllistämisessä on tietty pakollinen yhdenvertaisuusprosentti. Suomessa suurimmat esteet ovat ns. näkymättömiä.

Vammaiset eristetään Suomessa omiin lohkoihin. Esim. talvikunnossapito on suomessa järkyttävää. Seniorit, vammaiset, lapsiperheet lasten kanssa ei voi talvella useasti liikkua tämän takia. Vammaiseena syntyneet pohtivat - onko heillä oikeus edes syntyä. Jopa jotkut lääkärit ovat ehdottaneet aborttia jos ovat huomanneet sikiön vammutuneeksi. Syy on yhteiskunnan varojen säästämisestä. Siis todella järkyttävä.

Miten Suomi voi olla näin kehitysmaa tasavertaisuudessa ja yhdenvertisuudessa. Suomessa on vammaisten työlistämis - ja vajaakuntoisten säätiö, vuodesta 1993 alkaen perustettu säätiö. Muissa maissa työllistämisvelvoite on tuetun työlistämisen velvollisuus,tällöin on pakko integroitumisen työllistämiseen sekä yritysten työllistymisen velvollisuus. Asenteet ovat pahin este vammaisten tahi vajaakuntoisten työllistämielle Kuinka moni tiesi. Jo vuonna 2008 tein jutun ja tarkistimme paikat. Suomalainen media on pihalla kaikesta käytännön elämästä. <kun sitä ei nörtit opi kirjoista. Elämää oppii vain elämällä, näillä mutkasilla teillä. Eikä Lukiossa toisten kirjoittamia kirjoja tankkaamalla. Kiitos ja kuulemiin

"kiitos" vaan valtakunnan "sanavapaa mediäväki " Olette sitten oikein huolella käyneet vetämässä propsit alas.
lisää kommentti   |   ( 3 / 1365 )

Salehzadeh: Ääri-islamistit ovat soluttautuneet Suomen politiikkaan 
perjantai, tammikuu 5, 2018, 09:02
https://www.youtube.com/watch?v=q_IfvVjJRzg


Kaikki lapset, Äidit, Seniorit ilomielin tänne. Kaikki nuoret miehet puolustamaan omaa maataan. Niin kuin Suomen nuoret ja senorimiehet teki. Siksi, Suomi on Itsenäinen. Onko se nyt vaikea tajuta, että se ei ole rasismia. Jos puolustetaan esim. Irakilaisia Lapsia, Äitejä, Senioreita jotka jäävät sinne tapettavaksi, kun nuoret miehet lähtee sotaa pakoon. En ole rasisti, oman maan puolustaja ! Kuka tappoi Turussa Lapsen nähden hänen Äitinsä !?!. Jos Suomessa ollaan maan lakeja järestystä tulee kunnioittaa, sekä SEN MAAN KULTTURIA ja tasa-arvoa !


Alan Salehzadeh: Ketkä ulkomaalaiset poistaisin heti maasta ...
uutismaailma.com › Uutiset
Alan Salehzadeh kirjoittaa blogissaan ketkä ulkomaalaiset hän poistaisi maasta ja ketkä suomalaiset hän hiljentäisi. Kaikkea ei hänen mukaansa pidä sallia.
lisää kommentti   |   ( 3 / 1223 )

Here's a bit of Finnish history information,finnish music and more. Then we would be a common people with the US. Look operaction of Alaska Did you know this? 
tiistai, tammikuu 2, 2018, 09:26

Kuvakaappaus, YLE areena

Operation Alaska - what if the crowd evacuation had come true?

https://areena.yle.fi/1-4302650 and document ---> https://areena.yle.fi/1-4231762

Sorry, my English. I hope you understand

Cat and Dave asked for history in Finland. Here's a bit of information, music and more. Great! Finland should be proud of this artist, Isac Elliot. It's just global music. Not just in Finland, only an idiot does not understand this skill. Why is Finland artist so little in the world featured, only Saara Aalto, Darude (sandstorm) Nightwis, Children of boodom, The Rasmus, Lordi, Sona Artica, H.I.M, Apocalyptica, Sibelius, many many more etc., etc. Hollywood Actors with Finnish Father or Mother or grandfhater or grandmother; eg. David Lynch. Matt Damon, Pamela Anderson, Tyra Banks, Jessica Lange Did You Know.

They are not the only Finnish publics in the United States - there is also a TV star, a rock musician and a Hollywood producer. In addition to music,And many more yours countyru, Angry Bird, Max Payne, Nokia,All sports - Formula 1, rally, Icehockey., what more, you can do it. ??? little country. etc. etc, you will be proud of many things in Finland. Only 5.5 million people can not be the best in the 792 sporting species the best. Finland is 1.1 million less than 16 years old and 1.2 million.65 years old.

Now let your good friends make sense. Not every species can be the best, do you understand? Always finnish media cry - why that, why , why. Calculate the equation and no other country can do this. Do you understand that? Finnish publics live in US about, 3 million and Sweden about 1 million. Okay musik. this Finnish Isac Elliot is do a great music and job, you know., so young boy will know what to say or to sing. Do not it's stupid! Why are we social media always criticizing the Finnish music? I mean the Finns themselves?

And, Pisa's result is always at the forefront of the world. Total Finns live in the world 10 million and 5.5 million in Finland. Altogether about 16 million Finnish families or citizens.Do you understand Finns, you are impossible! You won the war against the Soviet Union and you are now 100 independent countries. What can I ask for? See the operaction of Alaska. The US and Finland had agreed that the whole of Finland was evacuated from the US.

Unbelievable but true. If everything had gone as planned, then we would be a common people with the US. Look Finnish TV or internet, YLE Areena https://areena.yle.fi/1-4231762 What if the Finns were now Americans? The United States offered the war of war to Finland for refuge in Alaska in 1940. The imaginative document takes the forgotten plan to and end. yle.fi/operaatioalaska

1 kommentti ( 16140 views )   |   ( 3.1 / 1183 )

Jääkiekkoa ei opita kirjoista. Pelaajan yksilön osaamisen käyttäminen ja luovuus, tukeminen käyttöön. esim. Patrik Laine. Henkinen valmennus 1800 luvulta. 
maanantai, tammikuu 1, 2018, 00:38

Siis mitä. MM U 20 hokissa kasassa paperilla kovin rosteri ikinä ja jätkät tahtomattaan konttaa. Jos koutsi ei anna pelata luovaa lätkää eikä siimaa, matka on lyhyt. Jätkät pelaa duunipaikoista, tulevaisuudesta ja egoistikoutsi lyö riippa kahlesuitset. Taas palataan neuvostoliiton aikaan eli vanhan liiton aikaan, ylhäältä alas. Jokainen näkee ton tuskan jätkissä. Pitää pelata tietyn kaavan mukaan ja kuskata kiekkoa ns. " varmalle maalintekosektorille ", hyvä ettei pidä kohta kantaa se pikku muata maalin, kun se on käsky, pitää mennä klap, klap kuvio 37 mukaan se pitää olla kunnossa, kuka jääduunari tota jaksaa. Valmentaja vaihtoon /taustalle, ja jätkät laatikkoon luomaan sitä mitä ne on vaipoissa lumisateessa ollessa jo halunnut tehä, treenanneet 20:ntä kertaa viikossa, räkä nokassa koko ikansä.

Urheilutoimittajat vois tehä näitä juttuja polkuperiaattella - kokonaisvaltaisesti, tutkimalla, eikä hutasemalla mitä vain ööga näkee. Joukkeessa on 25 polkua, tohon yhteen päämäärään, hikeä, kyyneleitä, tuskaa, vanhempien tuskaa, aikaa, rasitustaa, yksinäisyyttä, jne. jne. Pitääkö tämäkin teille nuorille toimittajille tulla taas opettamaan. Se maalaisjärki ja sosiaalinen silmä, sitä kun ei opeteta kirjoissa. huom ! eikä jääkiekkoa opittu pelaamaan lukemalla eikä polkupyörää en oppinu polkemaan lukemalla. Eikö, loukkaavan yksinkertaista.Kun olin itse valmentaja yli 15:sta vuotta, tarkoitus oli aina löytää 25:n yksilön - harmonia, sekä vahvuudet- profilointi jokaiselle, yksilölle.

Sillä työllä tehtiin tyttöjen,naisten ja poikien kanssa mielestäni kovia tuloksia. Jääkiekon, jääpallo, kaukalopallon, salibandyn, etc.saralla valmentaessani 5 - 40 vuotiaita. Seuraava linkki kertoo Patrik Laineesta ja miten henkinen valmennus sai miehessä, kyvyt ja potentiaalin esille. Nykyakan valmennus ei saa ollla enään, kuin vahtisi lapsia tarhassa tai vankeja. Luovuus ja yksilön taaidot tulee saada kukoistamaan joukkueen hyväksi. Siinä on parikytä kautta aikaa hommata loppuelanto, jos pysyy paikat kunnossa.Mustelmia on joka kausi enemmän kuin sieniä koko Suomen metsissä.

Jääkiekkoon erikoistunut urheilupsykologi: ”Tämä on iso asia, jossa moni jääkiekkoilija tarvitsee tukea”
Koulu-, työ- ja seurusteluasiat mietityttävät nuoria jääkiekkoilijoita, samoin kovat ulkopuoliset odotukset. ( klikkaa linkkiä alla )
https://yle.fi/urheilu/3-8558276
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 1219 )


Seuraava