Videoblogi. Kärppätapahtuma lintulassa 
keskiviikko, huhtikuu 30, 2008, 14:43 - VIDEOBLOGI, Tempaukset ja toiminta


TÄMÄ ON VIDEOBLOGI. LÖYDÄT TÄÄLTÄ Melkein KAIKKI BLOGIVIDEOT LYHYINE SELOSTUKSINEEN.


Kärppätapahtuma Lintulassa

Katso alhaalla aiheeseen liittyvä linkki

Video 1:Video 2:
2 comments ( 232 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 452 )

Tapaamassa Pauli Hanhiniemeä ja yhtye Hehkumoa Oulun keikalla 
sunnuntai, huhtikuu 27, 2008, 22:42 - VIDEOBLOGI, Tempaukset ja toiminta, Yhteistyö
Lassi on tavannut Paulin viisi vuotta sitten ja yhteydenpitoa on pidetty sen jälkeen tiivisti sähköpostin ja tekstiviestein. Lassi on pienestä pitäen kuunnellut Paulin tuotantoa sekä seurannut hänen projekteja.Lassille päivä oli unohtumaton,illan Pauli Hanhiniemen ja Hehkumaton keikan myötä.( hox ! Katso alhaalla aiheeseen liittyvä linkki )


3 comments ( 406 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 467 )

Onnittelut Oulun Kärpille.Kärppävierailu tulossa lintulaan. 
perjantai, huhtikuu 18, 2008, 21:17 - Tempaukset ja toiminta

Onnentoivotukset Oulun Kärpille ! ja isot kiitokset yhteistyöstä kuluneella kaudella. Play offien arvokkain pelaaja ja loistavan työn tehnyt maalivahti Tuomas Tarkki ja Kärppien kapteeni, kahdeksan Suomenmestaruuden mies Ilkka Mikkola,vierailevat Invalidiliiton Oulun asumispalveluyksikössä lintulassa, kanadamaljan kera vapun alla.Mestaruusjoukkueen upea kuva(kuva,Jari aikio)myös jaossa tällöin.Paikalla myös Lohipadon oppilaita ja Caritaksen kärppäfaneja. Vierailun tunnelmista laitetaan materiaalia sivuille.( ps.Jos haluaisit tulla tällöin mukaan,niin lisäinfoa tapahtumasta voit kysyä allekirjoittaneelta )
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 328 )

Virpiniemessä 
tiistai, huhtikuu 15, 2008, 05:17 - VIDEOBLOGI, Tempaukset ja toiminta
Olimme virpiniemessä viettämässä soveltavaa liikuntapäivää, ensimmäisessä osiossa yhdessä Caritaksen porukan kanssa. Toisessa osiossa olimme sitten oman porukan eli Oulun asumispalveluyksikön kanssa harrastamassa liikuntaa.
Lajeina meillä oli mm. kumiveneellä laskettelua, patjalla laskettelua hyppyrin vastakkaista alastulorinnettä pitkin sekä luonnon mäessä. Sitten kokeiltiin pyörätuolirodeota, pyörätuolisuksilla hiihtoa metsässä, pyörätuolisuksilla laskettelua, moottorikelkalla ajoa jne. Toisille kelkka kyyti kuten laskettelu oli ensimmäisiä kertoja elämänsä aikana. Kiitos Virpiniemen liikuntaopiston/alueen henkilökunnalle ja Haukiputaan kunnalle hienosta yhteistyöstä sekä avusta.


lisää kommentti   |   ( 3 / 410 )

Vammaisten treffiviikonloppu 
torstai, maaliskuu 13, 2008, 17:46 - Tempaukset ja toiminta
”Rakkauden sillalla” – vammaisten treffiviikonloppu Suomussalmella
15. – 17.2.2008

Toivottavasti asialle tulossa jokavuotista jatkoa, vaikka seuraavaksi Oulussa. Paikalla olisi silloin tietysti idean Isä ja tämän tilaisuuden Isäntä Teijo Himanen ja Emäntä Seija Flack. Kiitos heille ja Suomussalmen kunnalle hyvin järjestetystä tapahtumasta jossa oli ilo olla mukana.Runoilija Tommy Tabermann oli myös hengessä mukana,hän kirjoitti juuri tätä tilaisuutta varten runon,Yksisiipisiä.( jonka voit lukea toisesta artikkelista)

Tapahtuman ideana oli tavata muita vammaisia ja herättää keskusteluja Terttu Karppisen luennon pohjalta. Aihe on sellainen, että siitä löytyy mielipiteitä puoleen jos toiseenkin. Oikeus seksuaalisuuteen? Voiko vammainen olla seksuaalinen ihminen? Tilaisuudessa käsiteltiin vammaisten seksuaalista hyväksikäyttöä, mikä on paljon julkisuudessakin ollut asia. Keskustelulle on sijaa. -Jouni-

LUE ARTIKKELIT:

Ohjelma.pdf

Saatekirje.pdf

Ylä-Kainuu -lehden artikkeli.pdf

Ylä-Kainuu -lehden toinen artikkeli.pdf


lisää kommentti   |   ( 3 / 324 )


Edellinen Seuraava