Oulun invalidien yhdistys sensuroi jäsenten facebookviestit. Puheenjohtaja ei kestä kritiikkiä.Hän uhkaa aina sanavaapaasa maassa oikeustiomilla 
keskiviikko, toukokuu 3, 2017, 13:47 - Kritiikkiä
Tämä alla oleva teksti postettiin aikaisemmin Oulun Invalidienyhdistyksen sivuilta Mutta laitan tämän nyt myös omaan blogiin.

Onneksi olkoon 80:ntä vuotta olevalle yhdistykselle. Itsellä tulee 30:ntä vuotta, kun olen toiminut vammaisten, senioreiden, työttömien kanssa ja auttanut. WEP projekti oli monelle vammaisille,seniorille,palvelukeskusille sekä itselle tärkeä, kun sain Jussi Lotvosen uudeksi toiminnanjohtajaksi ja paljastin tai sain kiinni entisen toiminnanjohtajan kavalluksesta, jonka takia masennuin.

Toimin puheenjohtajana vaikeina aikoina ja mielestäni sekä monen muunkin ulkopuolisen mielestä tein pelastavaa ja arvokasta työtä yhdistyksen kannalta. Mutta kun itsellä on ollut vaikeaa, myös masennuksen ja aivoinfrktin jälkeen, ei kukaan, ei kukaan yhdistyksen jäsen tai muukaan ole auttanut tai kysynyt miten voin, varsinkaan puheenjohteja hallituksessa. Mutta en kiitosta kaipaa teostani. Kaikki tekevät työnsä. Voisin kertoa koko todellisuuden vuodesta 2010 alusta yhdistyksen lehdessä, mutta sitä ei haluta kuulla. Kaikille hyvää kesän odotusta ja voimia
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 591 )

Yksikään politiikka - politiikko ja poliittinen toiminta EI luo yhtään työpaikkaa. 
torstai, huhtikuu 20, 2017, 13:19 - Kritiikkiä
Miksi te äänestätte aina näitä samoja lupaajia poliittisiabroilereita - vuodesta toiseen.Pitäskö heittää koko politiikka romukoppaan jo 2000 luvulla sekä antaa virkaamiesten hoitaa asiat eikä maallikkoamatöörit - oman alueensa kähmiät. Politiikka on amatöörien puhaa ja jatkuvaa esittämistä. Välikysymys on pelkkää opposiition teatteria. Jos hallituksessa on enemmistö, niin jokainen kansalainen tajuaa ettei joku naurettava välikysymys johda yhtään mihinkään.Montako on mennyt läpi ????

Kansan pitäisi päättää itse välikysmyksessä, jotka valtakirjan ovat näille jostain syystä antaneet. Jokainen edustuspelle olisi jo lähtenyt sekä useat hallitukset.Se työ ansaitaan... eikä kuukauden pelletoiminnalla koppineen torilla tai fljereilla - jotka on niin niin klseitä aina Samat fraasit ja muka lupaukset teltassa ja Se, joka tekee elämäntyön ei ole politiikko.Hän on ihminen arjessa, arkipäivänduunari, ei lahkon nuorassa kulkeva politiikko.

Ei makkaran jakajat,karkkien jakajat, nappien jakajat ym. Paranna meidän arkea. Se on ELÄMÄNTYÖSI ! JONKA PITÄISI MÄÄRITELLÄ ASIA politiikassa,eikä kuukauden pellekamppanja.Kansaa kupataan rehellisestä työstä. Rikoslaki ja vastuu hallitukselle.Kaikki juoksee kuin koira veräjästä,joko Brysseliin tai muualle.

Kaikki yhteiskunnan tuki tulisi suunnata yksilöille: koulutukseen, terveydenhuoltoon, työttömyysturvaan, sairaudenhoitoon ja turvaan kuoleman kohdatessa. Yksilöiden toimintaedellytyksistä huolehtiminen on todennäköisesti ainoa tukimuoto, joka ei estä, vaan edistää kilpailua ja markkinoiden toimintaa.

POLIITTINEN koneisto toimii Suomessa tällä hetkellä täsmälleen päinvastoin – siirtää tukia yksilöiltä yrityksille. Leikkaamalla toimintakykyä ylläpitävästä ja turvaavasta tuesta heikennetään ihmisten mahdollisuuksia pärjätä globaalissa kilpailussa. Uutena esimerkkinä ehdotus henkivakuutuskorvauksen verotuksen kiristämisestä. Ikään kuin läheisensä menettäneen selviytymistä olisi varaa entisestään vaikeuttaa.

TEKOÄLY mullistaa talouden ja työmarkkinat. Vanhat hierarkiat murtuvat ja tulevaisuus luodaan niiden ulkopuolella. Ihmiset organisoituvat uusilla tavoilla, eikä ”yritys” tai ”työpaikka” ole enää taloudellisen toiminnan ja työn pääasiallinen kehys.

Yhteiskunnan tärkein tehtävä on huolehtia reilun kilpailun edellytyksistä ja valvoa yhteisten pelisääntöjen noudattamista.

SUOMEN PAHIN rakenteellinen ongelma on tsaarin ajoilta periytyvä instituutiorakkaus ja esivaltakeskeisyys. Narulla työntämisen sijaan olisi jo aika alkaa luottaa ihmiseen. Ja antaa dynaamisten vaikutusten hoitaa loput.
lisää kommentti   |   ( 3.1 / 592 )

Uskonlahkot 
keskiviikko, huhtikuu 12, 2017, 07:38 - Kritiikkiä
Tästäkin olen puhunut vuosia. Politiikalla ja uskonlahkoilla ei ole eroa. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017041 ... 7_uu.shtml
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 501 )

Suomen verotus ja kannustus työntekoon on niin syvältä.Verotus tappaa kaiken tekemisen. Kaikki vaalit samaa pelleillyä: 
lauantai, huhtikuu 8, 2017, 17:26 - Kritiikkiä
On vain; vero, vero, vero, vero,... joka asiasta vero, palkkaveron lisäksi. Sekö muka "parantaa" hyvinvointia joka on poliittisilla brolereilla helpoin tapa NYHTÄÄ KANSAA joka ikisen vaalien jälkeen ( miksi te uskotte näitä "lupauksia" ). Yksikään politiikko ei luo työpaikkoja - muuta kuin itselle omaa hyvää, se on kysynnän ja markkinoiden laki. Kuluta, kuluta, kuluta, kuluta, on se ainoa puhe mediassa silläkö tämä maa kasvaa ja ihmisten hyvinvointi paranee ??? eikö ole muuta ???.

Millä ihmeellää kuluttaa jos ei ole rahaa?? Media ruokkii
( ne viisi jotka hallitsee kaikkea Suomen tiedottamista ) ja ruokkii propagandaansa, että ihmiset uskoo talouskasvuun, Mitä ? ja kaikki hyvin. Ne kyselyt on EROTTAJALLA - HELSINGIN rikkaimmaissa paikassa tehtyjä kyselyjä: Siis, onko enään muuta tapaa parantaa ihmisten hyvinvointia Suomessa kuin VERO ja KULUTUS - johon ei ole edes varaa, kuin 5 % :lla väestöstä.VEROPARATEISSA on miljardeja SUOMEN veromarkkoja ja niistä media vaikenee AINA. Niistä ei puhuta; miksi ?

Mitään en ole saanut sille maksamalle verolle 30:ssa vuodessa vastinetta. Joka ikinen sairaala - polikliniikkakäynti,....kaikki maksaa. Se; että palkasta viedään puolet on... Tiet on huonossa kunnossa,autovero, makeisvero, ruokavero,tonttivero, 101:ta muuta veroa ja alvit päälle joka asiasta jne. jne. jne.
Lapin välimatkat pitkät - ja korkein bensan hinta silti, HALOO ! Jokainen meistä KANSALAISISTA maksaa teitä(valtuutettuja tai kansamme edustajia on jo joka neljäs vuonna tapahtuva lupausten vitsi) äänestäneiden poliitiikkojen VIRHEET ja lupaukset - pääsette aina kuin ns. kora veräjästä - mitään henkilökohtaista vastuuta kantamatta. Pitäs meidn kansalaisten jo oppia vaatimaan päättäjiä vastuuseen tekemistään ja sanomisista asioista rikosoikeudellisestikkin ja laillisesti - kuten rehellisestä palkkatyöstä kannamme vastuun.

Nämä poliittiset broilerit on niin nähty ja äänestysjärjestelämä aikansa elänyt, ei todellakaan ole demokraatttinen jos 50%:ttia kansasta äänestää. Siellä päättäjissä on rikollisia - on rattijuoppoja, valtakunnanoikeudessa tuomittuja jne. Miten tämä mahdollista ??

Samat poliittiset broilerit johtaa ja saa lailliseszti valhdella "nakkikopeissaan" joka neljäs vuosi. Siis tämä niin nähty nuo oman naaman ja edun esittelyt, aina samoine slouganeinensa ja numeroineen. Hyvää päivää, eikö tien varsille samat vanhatavat telineet ja lehtiin ilonen naama - idioottimaisin slouganenin. Nämä markkinat on niin todella nähty.. Siis samat teltat "torilla" - joka kerta ja sekä ne hernekeitot, kahvit, pullat, nakit, napit rintaan, laput käteen, jne....Nämä on niin nähty: Se OIKEA NÄKYVÄ TYÖ tehdään omassa työelämässä; eikä markkinoilla kuukaudessa, sekä omassa elämässä ja MISSÄ se aikaan saatu työ julkisesti näkyy jokaiselta ?? kun puhutaan vaaleista. Vastuu teillä päättäjillä on työnantajille eli ÄÄNSETÄJILLE. Media on muutaman poliitikon kepppihevonen ja mediaa hallitsee muutama ihminen. He syöttävät meille omia näkemyksiään mediassa.
lisää kommentti   |   ( 3 / 472 )

Eagle owl. Tässäkö median luoma Suomen jalkapallonmaajoukkueen status. 
sunnuntai, maaliskuu 26, 2017, 19:14 - Kritiikkiä


Tässäkö median luoma Suomen jalkapallomaajoukkueen status.

Eagle owl. Tässäkö Suomen jalkapallon maajoukkue. Hieno Eläin kylläkin,
joka kerran sattui kerran stadionille, niin media jaksaa jauhaa huuhkajaa Suomen maajoukkueesta.( siis viisas, mutta joku raja KAIKELLA ) Siisi meni sekaisin kuin pöllö.

Englannin maajoukkuen pelissä kerran pulu kävi kentällä tarpeillaan. Ei, Englannin media kutsunu Maajoukkuetta puluksi. Suomen media, niin kiimassa jaksaa hehkuttaa Suomen jalkapallomaajoukkuetta huuhkajiksi. Eihän guuklesta saa enää muuta kuin huuhkajan kuvia, Suomen maajokkueesta - pitää hakuja etsiä sanalla huuhkaja tai pöllö.

Toimittajat pitäs päivittää 2017 vuoteen. Koripallo ( kirahvit ), paini ( sarvikuonot ), koripallo ( sudet ) miksi ?, ( kenkurut ) kolmiloikka / pituushyppy, shakki ( laiskiainen ), tennis ( kissat ), jääkiekko ( ainoa oikea, Leijonat ), formulat ( gebardit), baseballi ( laskiaiset)...Lista olisi rajaton. Aikansa kutakin. Eikö tuota jo koulussakin opeteta. Sievä pyyntö medialle. Lopettakaa tuo huuhkaja asia, se on niin kuultu, että alkaa voimaan jo pahoin Suomen jalkapallomaajoukkueen puolesta.


lisää kommentti   |   ( 3 / 466 )


Edellinen Seuraava