Salehzadeh: Ääri-islamistit ovat soluttautuneet Suomen politiikkaan 
perjantai, tammikuu 5, 2018, 09:02
https://www.youtube.com/watch?v=q_IfvVjJRzg


Kaikki lapset, Äidit, Seniorit ilomielin tänne. Kaikki nuoret miehet puolustamaan omaa maataan. Niin kuin Suomen nuoret ja senorimiehet teki. Siksi, Suomi on Itsenäinen. Onko se nyt vaikea tajuta, että se ei ole rasismia. Jos puolustetaan esim. Irakilaisia Lapsia, Äitejä, Senioreita jotka jäävät sinne tapettavaksi, kun nuoret miehet lähtee sotaa pakoon. En ole rasisti, oman maan puolustaja ! Kuka tappoi Turussa Lapsen nähden hänen Äitinsä !?!. Jos Suomessa ollaan maan lakeja järestystä tulee kunnioittaa, sekä SEN MAAN KULTTURIA ja tasa-arvoa !


Alan Salehzadeh: Ketkä ulkomaalaiset poistaisin heti maasta ...
uutismaailma.com › Uutiset
Alan Salehzadeh kirjoittaa blogissaan ketkä ulkomaalaiset hän poistaisi maasta ja ketkä suomalaiset hän hiljentäisi. Kaikkea ei hänen mukaansa pidä sallia.
lisää kommentti   |   ( 3.1 / 783 )

Here's a bit of Finnish history information,finnish music and more. Then we would be a common people with the US. Look operaction of Alaska Did you know this? 
tiistai, tammikuu 2, 2018, 09:26

Kuvakaappaus, YLE areena

Operation Alaska - what if the crowd evacuation had come true?

https://areena.yle.fi/1-4302650 and document ---> https://areena.yle.fi/1-4231762

Sorry, my English. I hope you understand

Cat and Dave asked for history in Finland. Here's a bit of information, music and more. Great! Finland should be proud of this artist, Isac Elliot. It's just global music. Not just in Finland, only an idiot does not understand this skill. Why is Finland artist so little in the world featured, only Saara Aalto, Darude (sandstorm) Nightwis, Children of boodom, The Rasmus, Lordi, Sona Artica, H.I.M, Apocalyptica, Sibelius, many many more etc., etc. Hollywood Actors with Finnish Father or Mother or grandfhater or grandmother; eg. David Lynch. Matt Damon, Pamela Anderson, Tyra Banks, Jessica Lange Did You Know.

They are not the only Finnish publics in the United States - there is also a TV star, a rock musician and a Hollywood producer. In addition to music,And many more yours countyru, Angry Bird, Max Payne, Nokia,All sports - Formula 1, rally, Icehockey., what more, you can do it. ??? little country. etc. etc, you will be proud of many things in Finland. Only 5.5 million people can not be the best in the 792 sporting species the best. Finland is 1.1 million less than 16 years old and 1.2 million.65 years old.

Now let your good friends make sense. Not every species can be the best, do you understand? Always finnish media cry - why that, why , why. Calculate the equation and no other country can do this. Do you understand that? Finnish publics live in US about, 3 million and Sweden about 1 million. Okay musik. this Finnish Isac Elliot is do a great music and job, you know., so young boy will know what to say or to sing. Do not it's stupid! Why are we social media always criticizing the Finnish music? I mean the Finns themselves?

And, Pisa's result is always at the forefront of the world. Total Finns live in the world 10 million and 5.5 million in Finland. Altogether about 16 million Finnish families or citizens.Do you understand Finns, you are impossible! You won the war against the Soviet Union and you are now 100 independent countries. What can I ask for? See the operaction of Alaska. The US and Finland had agreed that the whole of Finland was evacuated from the US.

Unbelievable but true. If everything had gone as planned, then we would be a common people with the US. Look Finnish TV or internet, YLE Areena https://areena.yle.fi/1-4231762 What if the Finns were now Americans? The United States offered the war of war to Finland for refuge in Alaska in 1940. The imaginative document takes the forgotten plan to and end. yle.fi/operaatioalaska

1 kommentti ( 16080 views )   |   ( 3.2 / 749 )

Jääkiekkoa ei opita kirjoista. Pelaajan yksilön osaamisen käyttäminen ja luovuus, tukeminen käyttöön. esim. Patrik Laine. Henkinen valmennus 1800 luvulta. 
maanantai, tammikuu 1, 2018, 00:38

Siis mitä. MM U 20 hokissa kasassa paperilla kovin rosteri ikinä ja jätkät tahtomattaan konttaa. Jos koutsi ei anna pelata luovaa lätkää eikä siimaa, matka on lyhyt. Jätkät pelaa duunipaikoista, tulevaisuudesta ja egoistikoutsi lyö riippa kahlesuitset. Taas palataan neuvostoliiton aikaan eli vanhan liiton aikaan, ylhäältä alas. Jokainen näkee ton tuskan jätkissä. Pitää pelata tietyn kaavan mukaan ja kuskata kiekkoa ns. " varmalle maalintekosektorille ", hyvä ettei pidä kohta kantaa se pikku muata maalin, kun se on käsky, pitää mennä klap, klap kuvio 37 mukaan se pitää olla kunnossa, kuka jääduunari tota jaksaa. Valmentaja vaihtoon /taustalle, ja jätkät laatikkoon luomaan sitä mitä ne on vaipoissa lumisateessa ollessa jo halunnut tehä, treenanneet 20:ntä kertaa viikossa, räkä nokassa koko ikansä.

Urheilutoimittajat vois tehä näitä juttuja polkuperiaattella - kokonaisvaltaisesti, tutkimalla, eikä hutasemalla mitä vain ööga näkee. Joukkeessa on 25 polkua, tohon yhteen päämäärään, hikeä, kyyneleitä, tuskaa, vanhempien tuskaa, aikaa, rasitustaa, yksinäisyyttä, jne. jne. Pitääkö tämäkin teille nuorille toimittajille tulla taas opettamaan. Se maalaisjärki ja sosiaalinen silmä, sitä kun ei opeteta kirjoissa. huom ! eikä jääkiekkoa opittu pelaamaan lukemalla eikä polkupyörää en oppinu polkemaan lukemalla. Eikö, loukkaavan yksinkertaista.Kun olin itse valmentaja yli 15:sta vuotta, tarkoitus oli aina löytää 25:n yksilön - harmonia, sekä vahvuudet- profilointi jokaiselle, yksilölle.

Sillä työllä tehtiin tyttöjen,naisten ja poikien kanssa mielestäni kovia tuloksia. Jääkiekon, jääpallo, kaukalopallon, salibandyn, etc.saralla valmentaessani 5 - 40 vuotiaita. Seuraava linkki kertoo Patrik Laineesta ja miten henkinen valmennus sai miehessä, kyvyt ja potentiaalin esille. Nykyakan valmennus ei saa ollla enään, kuin vahtisi lapsia tarhassa tai vankeja. Luovuus ja yksilön taaidot tulee saada kukoistamaan joukkueen hyväksi. Siinä on parikytä kautta aikaa hommata loppuelanto, jos pysyy paikat kunnossa.Mustelmia on joka kausi enemmän kuin sieniä koko Suomen metsissä.

Jääkiekkoon erikoistunut urheilupsykologi: ”Tämä on iso asia, jossa moni jääkiekkoilija tarvitsee tukea”
Koulu-, työ- ja seurusteluasiat mietityttävät nuoria jääkiekkoilijoita, samoin kovat ulkopuoliset odotukset. ( klikkaa linkkiä alla )
https://yle.fi/urheilu/3-8558276
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 752 )

Missä satamakaupungin Oulun Risteilyt ?? Kemin Ajokseen 1800 turistia, ruotsin kautta. Oulu, matkailun onnettomin paikka 
torstai, joulukuu 21, 2017, 10:28 - Kritiikkiä

( kuvakaapaus, Kemi, ajos )

Oulu on oikeasti, ofi tutkistumusten mukaan, maailman talvimatkailun kehityskaupunki. Merellistä asiaa ei osata hyödyntää. MIKSI EI OULUSTA järjestetä risteilyjä ?? Lappiin matktustaa eniten ikinä ulkomaalaisia. Oulun ohi, kaikki. Totta, Amerikan manteretta myöten, Englannin, Saksan, hollanin kansalaisia saapuu laivalla, Oulun ohi Kemiin. Hienoa Kemi, Lumilinnan pääkaupunki ja kehittäjä. Oulu on jäänyt - ikävä kyllä talven jalkoihin.

Miettikääpä esim. Kalat, terva, Hailuoto, Marjaniemi ( laulusta tuttu , J. Karjalainen ) , Haukipudas, Kellon Satama, Virpiniemi jne. jne. Dave`a lainatakseni. Hoh hoh. Meren eli torin äärellä on kolme harmaata rakennusta. Teatteri, kirjasto ja hotelli. Missä legendaarinen Pikisaari, taitelijoineen ?? Siis Oulu, Haloo
( ei helsinki. Saisko lainat jotain bändiä Haloo Oulu ?? Akateemiset, siis käytännöstä vieroutuneet ovat ylpeitä. teknologiasta.

Mutta, se elämisen riemu puuttuu, mutta ne rakentajat, tekijät, kassanhoitajat, myyjät, rakennusmiehet, sairaanhoitajat, vahtimestarit, auton korjaajat,talomme rakentajat, tien auraajat, siivojat, maanviljelijät ,matkailun kehittäjät, jäähallin hoitajat, POLIISI,Palomiehet,ambulanssin duunarti, kapiaiset, kaikkien urheilutilojen hoitajat katsastusmiehet, tien tekijät jne. jne. jne.

He tulevat ammattiopistosta tai ammattikorkeasta, jotka tekevät käden ja järjen työtä käytännössä. Ei akatemiasta, jossa ei ole käytännön tajua opetettu ja elämän oppia. OYS, paholaisen paikka 6 tuntia jonotat arvauskeskuksen lääkäriin. Trafi,virkamiehet,siis no yleensä näitä käytännön elämästä vierotettuja akatemikkoja, mikroskoopin mailmaa katsovia. Toimittajat ovat riesa, lähdesuojan taakse meneviä luusereita. 74 % jutuista on kaivettuja ja vääristeltyjä. Sen sain kokea Kalevan toimituksen osalta. Kysyin kuka on valheiden takana ? ei kun lähdesuoja. Paskanmarjat- alan valehtelemsaasn Saara Kemppaisen tavoin, lähdesuojan takaa Piste
lisää kommentti   |   ( 3.2 / 648 )

Hakkarainen: ko ainoa ??. Median hyväveli toimii jälleen, säälittävän ulkokultaista ja härskiä. Alla Wikipedian luettola - vain osasta kansanedustajista, jotka on tuomittu rikoksista 
tiistai, joulukuu 19, 2017, 17:18 - Kritiikkiä


Allla olevassa linkistä löytyy osa rikoksista tuomittuja. Brysselin vapaamatkustajat ja muut rikollisest ei välttämättä näy. Huh huh jo kymmeniä nykyisiä rysselin ( ryssiä B:llä ) populisteja ja kansanedustaja raakileita paossa ja ministereitä. Wikipediassa ei näy edes kaikki. OLiko se lakiin kirjattu joku nuhteemattomuus. No, tossa on 200 nuhteetonta sitte tai osa mainittu. Nuilla tiedoilla ei duunaria palkattas.(klikkaa linkkiä)

Ihan meille äänestäjille muistiksi, ottakaa selvää ketä äänestätte. Muistakaa, välikysymys on teatteria. Koska, hallitus on enemmistö ja sinun vaalikoneella äönestty henkilö on diktatuurin rikkuri. Jos, sinä äänestät omaa ehdokasta, hän ei saa olla esim. vaalikoneissa annettujen lausumiensa, siis OMIEN mielipiteiden takana. Hän on rikkuri tällöin ja saa lahkosta kenkää, siis tarkoitin "puolueesta" Tätä Suomen "demokratia" on.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista

Suomi on maailman laillistunein diktaruurin - ja lahjonnan maa, ( katso google , eli laki ja virkavalta ei voi mennä epärehellisen poliitikan alueelle ) siis äänestysvapaus on lumetta jo ollut vuosia, muka demokratia. Koska,järjestelmä on tehty niin, että kaikista uneliaimmat ei äänestä ( jotka vihaavat hyväveli politikointia, joka on populismia ), sitä ruokitaan demokratia kuvaa ruokitaan mediassa ja nämä samat "kansanedustajat" eli broilerit jatkaa ( nyky järjestelmä sallii tämän lahkojen toiminnan) - hymyillen vallassa nuolien kaikkia. Jossa Iltalehti, Iltasanoma,Helsingin sanomat jne. jne, tietyt TV kanavat kuuluu tietyn porukan alle. Jos Donal Trump:sta pitää jotain peukkua sanoa, niin se että toimittajat ei ole totuuden sanansaattajia ja niille on laitettava sama lakikirja käteen ja järki sekä länget suuhun. Jos halutaan oikeata parlamentaalista demokratiaa ja vapautta, SE VOIDAAN LAILLLA SÄÄTÄÄ PAKOLLISEKSI, kuten auton katsastus. Jokainen täysi-ikäinen tulisi äännestää Lain puitteissa. Johan tuolla tolapat vahtii tienvarsilla kansalaisia muutenkin ja sakottaa. Niin on se niin pirun vaikea äänestäminen tehdä lakiin pakolliseksi. Silloin voidaan puhua demokratiasta, niin kuin aikusten oikeasti.

Nettiäänestystä ei voi viellä ottaa käyttöön, koska liian moni pääsee vaikuttamaan vallanpitäjiin.Tämä on totuus.

Oikeusministeri Häkkänen: Nettiäänestystä ei voida ottaa vielä käyttöön, koska "riskit" ovat liian suuria.( oikea demokratia saa liikaa tilaa). ( klikkaa linkkiä)
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005495656.html

Eihän toimittajat ole mitään totuudentorvia, pelkästään vallan ja politiikan keppihevosia !. Ei sananvapauden takana voi oikeasti raiskata omaa maata maata ja huorata. Ainoa ammatti, on toimittaja - johon valvira eikä muukaan instanssi puutu. Saat olla ihan politiikassa minkälainen vain. Rikosreksteri ym. ne korreloi sen, ei tarvitse todistaa. Kun maa polttaa jalkojen allla. PAKOPAIKKA on rysseli, niin rysseli. Sinne on moni ryssinyt ja tuomittu politiikko kadonnut ja kansa tykkää- on tämä aika härskiä okeasti, ei mitään rajaa.
lisää kommentti   |   ( 3.2 / 632 )


Seuraava