Vammaisten treffiviikonloppu 
torstai, maaliskuu 13, 2008, 15:46 - Tempaukset ja toiminta
”Rakkauden sillalla” – vammaisten treffiviikonloppu Suomussalmella
15. – 17.2.2008

Toivottavasti asialle tulossa jokavuotista jatkoa, vaikka seuraavaksi Oulussa. Paikalla olisi silloin tietysti idean Isä ja tämän tilaisuuden Isäntä Teijo Himanen ja Emäntä Seija Flack. Kiitos heille ja Suomussalmen kunnalle hyvin järjestetystä tapahtumasta jossa oli ilo olla mukana.Runoilija Tommy Tabermann oli myös hengessä mukana,hän kirjoitti juuri tätä tilaisuutta varten runon,Yksisiipisiä.( jonka voit lukea toisesta artikkelista)

Tapahtuman ideana oli tavata muita vammaisia ja herättää keskusteluja Terttu Karppisen luennon pohjalta. Aihe on sellainen, että siitä löytyy mielipiteitä puoleen jos toiseenkin. Oikeus seksuaalisuuteen? Voiko vammainen olla seksuaalinen ihminen? Tilaisuudessa käsiteltiin vammaisten seksuaalista hyväksikäyttöä, mikä on paljon julkisuudessakin ollut asia. Keskustelulle on sijaa. -Jouni-

LUE ARTIKKELIT:

Ohjelma.pdf

Saatekirje.pdf

Ylä-Kainuu -lehden artikkeli.pdf

Ylä-Kainuu -lehden toinen artikkeli.pdf


lisää kommentti   |   ( 3 / 658 )

Maanpuolustusleiri 3 
keskiviikko, maaliskuu 12, 2008, 15:14 - Tempaukset ja toiminta


Käy ilmoittautumassa osoitteessa www.handicamp.net. Ohjelma tulossa lähiaikoina!

LATAA TÄYSPITKÄ VIDEO VIIME VUODEN MAANPUOLUSTUSLEIRISTÄ

lisää kommentti   |   ( 3.1 / 662 )

Nyt esillä kovasti toivottu video, Kärppien pöydässä, kapteeni Ilkka Mikkolan johdolla. 
perjantai, helmikuu 29, 2008, 22:04
Kärppien pöydässäTässäpä kirjasta lisää, Kärppä pelimiesten,Ilkka Mikkolan, Tomi Mustosen ja Antti Ylösen,sekä Oulun kaupunginteatterin näyttelijöiden tukemana.Pelaajien lyhyt esittely keittokirjasta,Kärppien pöydässä, pienin kevennysten kera,tietty. Iso Kiitos Oulun Kärpille jälleen, kannustuksesta ja mukana olosta hyvän asian puolesta.

Ps. Iso kiitos Oulun kärppien puolustajalle Osakri Korpikarille viimeisestä (ke.27.2.2008) Asiasta lisää myöhemmin sivuilla.

Tärkeä yhteistyökummpanini Jari Aikio on ollut kuvaamassa kyseísen keittokirjan kuvia ja mies on auttanut muutenkin työssäni matkanvarrella. Tässä linkki Jarin sivuille josta voit käydä lukemassa lisää kirjasta
http://www.jariaikio.com/

2 comments ( 619 views )   |   ( 3.1 / 621 )

Asumispalvelut ja viriketoiminta Oulussa 
sunnuntai, helmikuu 17, 2008, 21:08 - VIDEOBLOGI
Viriketoimintaa esittelevässä video-osuudessa näkyy vuosiluku 1990,tämä on virheellinen.Video on kuvattu 2001-2002.Aiheeseen liityvää tekstiä myöhemmin.

(Toivon,että saisin jossain vaiheessa materiaalia todella hienosta tapahtumasta Suomussalmella(missä olin 15 - 17.2).Aihe oli, Vammaisten treffiviikonloppu,nimeltä Rakkauden sillalla. Aiheelle tulossa varmasti joka vuotista jatkoa.)


lisää kommentti   |   ( 3 / 855 )

Videoblogi 
keskiviikko, tammikuu 9, 2008, 16:19 - Tempaukset ja toiminta
Kurkkaa uuteen videoblogiin. Löydät kaikki blogin filmit samasta paikasta! Klikkaa mainosta.


lisää kommentti   |   ( 3 / 628 )


Edellinen Seuraava