Eagle owl. Tässäkö median luoma Suomen jalkapallonmaajoukkueen status. 
sunnuntai, maaliskuu 26, 2017, 22:14 - Kritiikkiä


Tässäkö median luoma Suomen jalkapallomaajoukkueen status.

Eagle owl. Tässäkö Suomen jalkapallon maajoukkue. Hieno Eläin kylläkin,
joka kerran sattui kerran stadionille, niin media jaksaa jauhaa huuhkajaa Suomen maajoukkueesta.( siis viisas, mutta joku raja KAIKELLA ) Siisi meni sekaisin kuin pöllö.

Englannin maajoukkuen pelissä kerran pulu kävi kentällä tarpeillaan. Ei, Englannin media kutsunu Maajoukkuetta puluksi. Suomen media, niin kiimassa jaksaa hehkuttaa Suomen jalkapallomaajoukkuetta huuhkajiksi. Eihän guuklesta saa enää muuta kuin huuhkajan kuvia, Suomen maajokkueesta - pitää hakuja etsiä sanalla huuhkaja tai pöllö.

Toimittajat pitäs päivittää 2017 vuoteen. Koripallo ( kirahvit ), paini ( sarvikuonot ), koripallo ( sudet ) miksi ?, ( kenkurut ) kolmiloikka / pituushyppy, shakki ( laiskiainen ), tennis ( kissat ), jääkiekko ( ainoa oikea, Leijonat ), formulat ( gebardit), baseballi ( laskiaiset)...Lista olisi rajaton. Aikansa kutakin. Eikö tuota jo koulussakin opeteta. Sievä pyyntö medialle. Lopettakaa tuo huuhkaja asia, se on niin kuultu, että alkaa voimaan jo pahoin Suomen jalkapallomaajoukkueen puolesta.


lisää kommentti   |   ( 3.1 / 232 )

Politiikalla ja käytännön arjenjärjellä ei ole mitään tekemistä keskenään.Populismiako ? Ei ! se = totuus 
sunnuntai, maaliskuu 26, 2017, 12:24 - Kritiikkiä
Emeritusprofessori lyttää koulutusleikkaukset - tiukat terveiset Sipilälle: "Itkin aamulenkillä"


Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori Kari Uusikylä (ELINA PAASONEN)

Tuo liikutus nosti professorin mukaan kyyneleet silmiin vielä päiviä myöhemmin aamulenkillä.

( lainaus ) - Suomi on varakas maa. Koulujen talouden kurjistamista ei voi puolustella millään tekosyyllä eikä muita syyttelemällä. Röyhkeimmille ja ahneimmille vallan suojateille on avattu ketterästi tie miljonääreiksi. Me hyvin toimeentulevat keskiluokkaiset tuijotamme älylaitetta ja omaa napaamme ja kitisemme muutaman kympin tulonmenetyksestä. Avuttomat, köyhät, vanhat ja sairaat saavat selvitä miten haluavat, pääasia, että pysyvät poissa silmistämme, Uusikylä pohtii.... "Ei saa sanoa ääneen" ( lue iltalehti---> http://www.iltalehti.fi/politiikka/2017 ... 0_pi.shtml
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 250 )

Antti Herlinille 400 000 euroa maataloustukea ! Me, hallitusalamaiset 
torstai, maaliskuu 23, 2017, 11:59 - Kritiikkiä
Siis Mitä ! Antti Herlinille, " köyhälle " miehelle " vähän " maataloustukea !.

Hissi- ja liukuporrasyhtiö Koneen pääomistaja Antti Herlin sai viime vuonna yli 400 000 euroa maataloustukea, ilmenee Maaseutuviraston tiedoista. Siis tämähän on todellakin arkipäivää Suomessa, siis laillistettu korruptio ja diktatuuri rehoittaa. Sekä hyväveli - sisko järjestelmä. Mitä hyvää EU on tuonut Suomelle. Ei mitään, muuta kuin sen kulttuurin toimia ja Suomen maatalous on ajettu täysin alas. Peltojen duunarit joutuvat tunti tolkulla täyttämään torpassa jonnin joutavia lippuja ja lappuja, kun haluaisivat olla työssään.Onko tämäkin totuus populismia, siis arkipäivää.

Hyvä että ehtivät pellolle ja navettaan oikeisiin töihin.He jotka meille ruuan tuottavat nyky EU:ssa omasta selkänahasta. Suomessa on neljä vuoden aikaa ja se vilja ja elinkeino otetaan omasta maasta kerran vuodessa Suomessa. Euroopan lämpimissä maissa 2 - 3 kertaa. Jotain rotia tähänki asiaan. EU direktiivien takia lapin metsät on suojeltu pystyyn eli lahotettu metsään, siis toisen omaisuus ja elinkeino. Sekä turisteille reservaatiksi - ihan nuin vain.

Suomen EU parlamentin edustajat siis "edustajat" ovat kaikki paenneet sinne Brysseliin ryssimään lisää piiloon omaa epäonnistumistaan Suomen eduskunnassa. Tietty hyvän palkan kanssa - etuineen. Kansanedustajan ja EU parlamentin virka on ainoa mitä valvira ei kontroloi, entisiä taustoja.Tietty se on äänestäjienkin valinta, jos valtakunnanoikeudessa tuomitut, rattijuopot jne. ovat siellä "edustamassa" meitä. Silloin on turha valittaa.

Viimeisinpänä Jyrki ja Timo. Anteeksi, totuus on aina populismia. Ja sitä retoriikkaa meille aivopestään eliitin toimesta. En lähtenyt enään politiikkan, koska rehellisyydestä ja avoimmuudesta ei ollut mitään hyötyä, sinut laitetaan ruotuun kuin eri lahkoissa. Se on niin nähty. Entä sitten Välikysymykset ? :)
( anteeksi hymiö ) Tiedoksi, pelkkää näytelmää ! Jokainen tietää jos hallituksessa istuu enemmistö puolueiden ministerit, niin kuka piru vie kansanedustajista uskaltaa olla erimieltä. Se on kenkää - meidän "demokratiassa" ja ryhmäkuri ja painostus on valtavaa.

Sitten, kuulemma kaikki julkisuus on"hyvää" kun pääsee vain esille Suomessa ainakin. Kaikki skuupit ja lööpit sekä papparatsit etsii näitä. Näistäkin, tiedoksi moni järjestetty asia ja me uskomme. No, kaikella on aina tarkoituksensa. Lehtiin ja televisioon ei kannata uskoa. Sinne valitaan tietyt asiat tarkoitushakuisesti ja tehdään tarkoitushakuista propagandaa. Paitsi sään vois jo jättää pois. Sitä tulee 4 tuntia vuorokaudessa joka tuutista :) siksikö se onkin meidän yleisin puheenaihe...pysäkillä, hississä, työpaiakalla jne.

Kansana otamme aina nöyrästi kaiken vastaan. Olemme olleet Ruotsin ja entisen Neuvostoliiton hallintoalamaisia. Eli, katselleet aina kengänkärkiä ja kulkeneet ns. seinän vieressä, kuten nytkin 2017 teemme. Heidän toimesta jotka olemme vallineet leikkaaviksi, eliitin enemmistön, oman edun "kansanedustajaksi" No, Miksi sitten kaikki lupaukset muuttuvat, ilmaisen makkaran, kahvin pullan, karkin, kynien jne. jälkeen. No, kun ne neljän vuoden pölyiset teltat ei jaksa siirtyä palvelu - ym keskuksiin jakamaan lupauksia ja 1800 luvun toimintaa. Ottakaapa nyt tähän kiinni, se vanha pölynen teltta palvelukeskuksen pihaan aidosti. Samat makkarat ym. taas esiin pakkasesta.

Koska 40 % kansasta jättää äänestämättä, juuri he / me jotka entien kaipaa apua ja huomiota. Työttömät, yksinhuoltaja Äidit / Isät, seniorit, vammaiset, aistivammaiset,asunnottomat ( ei muuta kuin 1 %_lla post restant ) kehitysvammaiset,vanhainkodissa olevat, sairaat....lista on pitkä... Valtamedia ei tätä kerro tietyistä syistä tai heillä ei ole edes haisuakaan koko asiasta. Politiikan eliitti hyötyy tästä, siksi samat naamat on jatkuvasti siellä.

Tätä mahdollisuutta äänestää yhdenvertaisesti ei markkinoida, vaikka siihen on olemassa laki. Voin sanoa, että olen kirjoittanut mielipiteitäni ja kommentti osastolle. Niin meidän tietyt lehdet ovat sensuroineet ne. Se sananvapudesta. Totuushan on sitä syötettyä populismia. Eli olen sitten populisti, joka on 30:ntä vuotta nähnyt miten maa makaa Suomen ja Oulun työn - ja elämänkentällä.

Siis Herra Koneen - pääomistajan ja Suomen rikkaimman miehen Antti Herlinin pörssiomaisuuden arvo nousi 2016 kesän lopulla yli neljään miljardiin euroon. Hyvää päivää taas !?. Lue---> iltalehti. http://www.iltalehti.fi/talous/20170323 ... 7_ta.shtml


Koneen pääomistaja Antti Herlin sai viime vuonna yli 400 000 euroa maataloustukea. Kuva (AOP)
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 239 )

Suomenkieli kouluihin- Suomen Ahvenanmaalle ja Suomen Länsirannikolle 
torstai, maaliskuu 23, 2017, 08:05
Katsoin aamuteeveestä tuota jatkuvaa keskustelua pakkoruotsista. Minulla asuu neljä sisarusta ruotsissa ja kolme syntynyt siellä. Ruotsissa ei ole pakkosuomea. Ja AHVENANMAALLA joka on suomea, ei puhuta Suomea juuri ollenkaan, miksi. Olin vuosia sitten pyöräilemässä vuosia sitten siellä ja Suomella ei pärjännyt tai sitä ei haluta puhua. Samoin kun, lansirannikon paikoissa. Suomenkieltä myös näihin kouluihin. Suomessa pitää myös pärjätä Suomella.
lisää kommentti   |   ( 3 / 219 )

Kärpät ei saa pelata tuolla rosterilla - ja palkalla tämän kauden kaltaista peliä.  
tiistai, maaliskuu 7, 2017, 18:54
Kärpät ei saa pelata tuolla rosterilla ja palkalla tämän kauden kaltaista peliä. Haalarit nyt jätkät päälle, virkamieskiekko on nostettava NHL tason pelaamiseen. Äijät tekee laatikossa työn, kukaan muu sitä ei tee. Minun työssä yksikin virhe tietää varoitusta. Katsomoon näkyy kyllä tuska, mutta noilla kilomtreillä se on nolla katsomoon, nuoret jaksaa, kun on nälkää ja elämä edessä.On turha ostaa ns. pelimiehiä jotka omat nuoret hoitaa tontin sata - nolla. Nimi selässä ei merkitse mitään. Ainoastaan työ. Lasse Kukkonen +15 ja Pyörälä saa kaudesta täydet pisteet, sekä omat kasvatit sekä ns. farmiseuran jätkät. Se ei riitä että fanikulmaa vain kiitetään, hallissa on 5800 muutakin. eikä ne kannusta, miksi ?

HPK -KÄRPÄT, ENSIMMÄINEN ERÄ

Positiivista, paras erä kärpiltä tällä kaudella HPK:ta vastaan sekä yleensä. Kärpät voittiviat kulmissa ja riistoissa, takakarvausta on parannettava.Suorahyökkääminen oli nyt parasta antia kärpiltä.Eikä tehdä iän ikuistra mitään träppiä jatkuvasti.Kiekko syvään ja pelaajien pitää saada käyttää mielukuvitusta. HPK kavensi turhan helposti pitkällä syötöllä, B pisteiden välistä. Selän nosto näkyy auttamattomista katsomoon ja töllössä. ja nuista paikoista pitää laatikon ammattia hoitavan tehdä byyrä. Kaksi parasta ulkokomaan apua, on ollut kaksi viimeistä, ns. oikeita vahvistuksia, muut "vahvistukset " ovat olleet turisteja....Tämä tästä pelistä. (t. 35 vuotta kärppäsydän )
lisää kommentti   |   ( 3 / 175 )


Edellinen Seuraava