Uskonlahkot 
keskiviikko, huhtikuu 12, 2017, 07:38 - Kritiikkiä
Tästäkin olen puhunut vuosia. Politiikalla ja uskonlahkoilla ei ole eroa. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017041 ... 7_uu.shtml
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 372 )

Suomen verotus ja kannustus työntekoon on niin syvältä.Verotus tappaa kaiken tekemisen. Kaikki vaalit samaa pelleillyä: 
lauantai, huhtikuu 8, 2017, 17:26 - Kritiikkiä
On vain; vero, vero, vero, vero,... joka asiasta vero, palkkaveron lisäksi. Sekö muka "parantaa" hyvinvointia joka on poliittisilla brolereilla helpoin tapa NYHTÄÄ KANSAA joka ikisen vaalien jälkeen ( miksi te uskotte näitä "lupauksia" ). Yksikään politiikko ei luo työpaikkoja - muuta kuin itselle omaa hyvää, se on kysynnän ja markkinoiden laki. Kuluta, kuluta, kuluta, kuluta, on se ainoa puhe mediassa silläkö tämä maa kasvaa ja ihmisten hyvinvointi paranee ??? eikö ole muuta ???.

Millä ihmeellää kuluttaa jos ei ole rahaa?? Media ruokkii
( ne viisi jotka hallitsee kaikkea Suomen tiedottamista ) ja ruokkii propagandaansa, että ihmiset uskoo talouskasvuun, Mitä ? ja kaikki hyvin. Ne kyselyt on EROTTAJALLA - HELSINGIN rikkaimmaissa paikassa tehtyjä kyselyjä: Siis, onko enään muuta tapaa parantaa ihmisten hyvinvointia Suomessa kuin VERO ja KULUTUS - johon ei ole edes varaa, kuin 5 % :lla väestöstä.VEROPARATEISSA on miljardeja SUOMEN veromarkkoja ja niistä media vaikenee AINA. Niistä ei puhuta; miksi ?

Mitään en ole saanut sille maksamalle verolle 30:ssa vuodessa vastinetta. Joka ikinen sairaala - polikliniikkakäynti,....kaikki maksaa. Se; että palkasta viedään puolet on... Tiet on huonossa kunnossa,autovero, makeisvero, ruokavero,tonttivero, 101:ta muuta veroa ja alvit päälle joka asiasta jne. jne. jne.
Lapin välimatkat pitkät - ja korkein bensan hinta silti, HALOO ! Jokainen meistä KANSALAISISTA maksaa teitä(valtuutettuja tai kansamme edustajia on jo joka neljäs vuonna tapahtuva lupausten vitsi) äänestäneiden poliitiikkojen VIRHEET ja lupaukset - pääsette aina kuin ns. kora veräjästä - mitään henkilökohtaista vastuuta kantamatta. Pitäs meidn kansalaisten jo oppia vaatimaan päättäjiä vastuuseen tekemistään ja sanomisista asioista rikosoikeudellisestikkin ja laillisesti - kuten rehellisestä palkkatyöstä kannamme vastuun.

Nämä poliittiset broilerit on niin nähty ja äänestysjärjestelämä aikansa elänyt, ei todellakaan ole demokraatttinen jos 50%:ttia kansasta äänestää. Siellä päättäjissä on rikollisia - on rattijuoppoja, valtakunnanoikeudessa tuomittuja jne. Miten tämä mahdollista ??

Samat poliittiset broilerit johtaa ja saa lailliseszti valhdella "nakkikopeissaan" joka neljäs vuosi. Siis tämä niin nähty nuo oman naaman ja edun esittelyt, aina samoine slouganeinensa ja numeroineen. Hyvää päivää, eikö tien varsille samat vanhatavat telineet ja lehtiin ilonen naama - idioottimaisin slouganenin. Nämä markkinat on niin todella nähty.. Siis samat teltat "torilla" - joka kerta ja sekä ne hernekeitot, kahvit, pullat, nakit, napit rintaan, laput käteen, jne....Nämä on niin nähty: Se OIKEA NÄKYVÄ TYÖ tehdään omassa työelämässä; eikä markkinoilla kuukaudessa, sekä omassa elämässä ja MISSÄ se aikaan saatu työ julkisesti näkyy jokaiselta ?? kun puhutaan vaaleista. Vastuu teillä päättäjillä on työnantajille eli ÄÄNSETÄJILLE. Media on muutaman poliitikon kepppihevonen ja mediaa hallitsee muutama ihminen. He syöttävät meille omia näkemyksiään mediassa.
lisää kommentti   |   ( 3.1 / 355 )

Eagle owl. Tässäkö median luoma Suomen jalkapallonmaajoukkueen status. 
sunnuntai, maaliskuu 26, 2017, 19:14 - Kritiikkiä


Tässäkö median luoma Suomen jalkapallomaajoukkueen status.

Eagle owl. Tässäkö Suomen jalkapallon maajoukkue. Hieno Eläin kylläkin,
joka kerran sattui kerran stadionille, niin media jaksaa jauhaa huuhkajaa Suomen maajoukkueesta.( siis viisas, mutta joku raja KAIKELLA ) Siisi meni sekaisin kuin pöllö.

Englannin maajoukkuen pelissä kerran pulu kävi kentällä tarpeillaan. Ei, Englannin media kutsunu Maajoukkuetta puluksi. Suomen media, niin kiimassa jaksaa hehkuttaa Suomen jalkapallomaajoukkuetta huuhkajiksi. Eihän guuklesta saa enää muuta kuin huuhkajan kuvia, Suomen maajokkueesta - pitää hakuja etsiä sanalla huuhkaja tai pöllö.

Toimittajat pitäs päivittää 2017 vuoteen. Koripallo ( kirahvit ), paini ( sarvikuonot ), koripallo ( sudet ) miksi ?, ( kenkurut ) kolmiloikka / pituushyppy, shakki ( laiskiainen ), tennis ( kissat ), jääkiekko ( ainoa oikea, Leijonat ), formulat ( gebardit), baseballi ( laskiaiset)...Lista olisi rajaton. Aikansa kutakin. Eikö tuota jo koulussakin opeteta. Sievä pyyntö medialle. Lopettakaa tuo huuhkaja asia, se on niin kuultu, että alkaa voimaan jo pahoin Suomen jalkapallomaajoukkueen puolesta.


lisää kommentti   |   ( 3 / 351 )

Politiikalla ja käytännön arjenjärjellä ei ole mitään tekemistä keskenään.Populismiako ? Ei ! se = totuus 
sunnuntai, maaliskuu 26, 2017, 09:24 - Kritiikkiä
Emeritusprofessori lyttää koulutusleikkaukset - tiukat terveiset Sipilälle: "Itkin aamulenkillä"


Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori Kari Uusikylä (ELINA PAASONEN)

Tuo liikutus nosti professorin mukaan kyyneleet silmiin vielä päiviä myöhemmin aamulenkillä.

( lainaus ) - Suomi on varakas maa. Koulujen talouden kurjistamista ei voi puolustella millään tekosyyllä eikä muita syyttelemällä. Röyhkeimmille ja ahneimmille vallan suojateille on avattu ketterästi tie miljonääreiksi. Me hyvin toimeentulevat keskiluokkaiset tuijotamme älylaitetta ja omaa napaamme ja kitisemme muutaman kympin tulonmenetyksestä. Avuttomat, köyhät, vanhat ja sairaat saavat selvitä miten haluavat, pääasia, että pysyvät poissa silmistämme, Uusikylä pohtii.... "Ei saa sanoa ääneen" ( lue iltalehti---> http://www.iltalehti.fi/politiikka/2017 ... 0_pi.shtml
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 355 )

Antti Herlinille 400 000 euroa maataloustukea ! Me, hallitusalamaiset 
torstai, maaliskuu 23, 2017, 09:59 - Kritiikkiä
Siis Mitä ! Antti Herlinille, " köyhälle " miehelle " vähän " maataloustukea !.

Hissi- ja liukuporrasyhtiö Koneen pääomistaja Antti Herlin sai viime vuonna yli 400 000 euroa maataloustukea, ilmenee Maaseutuviraston tiedoista. Siis tämähän on todellakin arkipäivää Suomessa, siis laillistettu korruptio ja diktatuuri rehoittaa. Sekä hyväveli - sisko järjestelmä. Mitä hyvää EU on tuonut Suomelle. Ei mitään, muuta kuin sen kulttuurin toimia ja Suomen maatalous on ajettu täysin alas. Peltojen duunarit joutuvat tunti tolkulla täyttämään torpassa jonnin joutavia lippuja ja lappuja, kun haluaisivat olla työssään.Onko tämäkin totuus populismia, siis arkipäivää.

Hyvä että ehtivät pellolle ja navettaan oikeisiin töihin.He jotka meille ruuan tuottavat nyky EU:ssa omasta selkänahasta. Suomessa on neljä vuoden aikaa ja se vilja ja elinkeino otetaan omasta maasta kerran vuodessa Suomessa. Euroopan lämpimissä maissa 2 - 3 kertaa. Jotain rotia tähänki asiaan. EU direktiivien takia lapin metsät on suojeltu pystyyn eli lahotettu metsään, siis toisen omaisuus ja elinkeino. Sekä turisteille reservaatiksi - ihan nuin vain.

Suomen EU parlamentin edustajat siis "edustajat" ovat kaikki paenneet sinne Brysseliin ryssimään lisää piiloon omaa epäonnistumistaan Suomen eduskunnassa. Tietty hyvän palkan kanssa - etuineen. Kansanedustajan ja EU parlamentin virka on ainoa mitä valvira ei kontroloi, entisiä taustoja.Tietty se on äänestäjienkin valinta, jos valtakunnanoikeudessa tuomitut, rattijuopot jne. ovat siellä "edustamassa" meitä. Silloin on turha valittaa.

Viimeisinpänä Jyrki ja Timo. Anteeksi, totuus on aina populismia. Ja sitä retoriikkaa meille aivopestään eliitin toimesta. En lähtenyt enään politiikkan, koska rehellisyydestä ja avoimmuudesta ei ollut mitään hyötyä, sinut laitetaan ruotuun kuin eri lahkoissa. Se on niin nähty. Entä sitten Välikysymykset ? :)
( anteeksi hymiö ) Tiedoksi, pelkkää näytelmää ! Jokainen tietää jos hallituksessa istuu enemmistö puolueiden ministerit, niin kuka piru vie kansanedustajista uskaltaa olla erimieltä. Se on kenkää - meidän "demokratiassa" ja ryhmäkuri ja painostus on valtavaa.

Sitten, kuulemma kaikki julkisuus on"hyvää" kun pääsee vain esille Suomessa ainakin. Kaikki skuupit ja lööpit sekä papparatsit etsii näitä. Näistäkin, tiedoksi moni järjestetty asia ja me uskomme. No, kaikella on aina tarkoituksensa. Lehtiin ja televisioon ei kannata uskoa. Sinne valitaan tietyt asiat tarkoitushakuisesti ja tehdään tarkoitushakuista propagandaa. Paitsi sään vois jo jättää pois. Sitä tulee 4 tuntia vuorokaudessa joka tuutista :) siksikö se onkin meidän yleisin puheenaihe...pysäkillä, hississä, työpaiakalla jne.

Kansana otamme aina nöyrästi kaiken vastaan. Olemme olleet Ruotsin ja entisen Neuvostoliiton hallintoalamaisia. Eli, katselleet aina kengänkärkiä ja kulkeneet ns. seinän vieressä, kuten nytkin 2017 teemme. Heidän toimesta jotka olemme vallineet leikkaaviksi, eliitin enemmistön, oman edun "kansanedustajaksi" No, Miksi sitten kaikki lupaukset muuttuvat, ilmaisen makkaran, kahvin pullan, karkin, kynien jne. jälkeen. No, kun ne neljän vuoden pölyiset teltat ei jaksa siirtyä palvelu - ym keskuksiin jakamaan lupauksia ja 1800 luvun toimintaa. Ottakaapa nyt tähän kiinni, se vanha pölynen teltta palvelukeskuksen pihaan aidosti. Samat makkarat ym. taas esiin pakkasesta.

Koska 40 % kansasta jättää äänestämättä, juuri he / me jotka entien kaipaa apua ja huomiota. Työttömät, yksinhuoltaja Äidit / Isät, seniorit, vammaiset, aistivammaiset,asunnottomat ( ei muuta kuin 1 %_lla post restant ) kehitysvammaiset,vanhainkodissa olevat, sairaat....lista on pitkä... Valtamedia ei tätä kerro tietyistä syistä tai heillä ei ole edes haisuakaan koko asiasta. Politiikan eliitti hyötyy tästä, siksi samat naamat on jatkuvasti siellä.

Tätä mahdollisuutta äänestää yhdenvertaisesti ei markkinoida, vaikka siihen on olemassa laki. Voin sanoa, että olen kirjoittanut mielipiteitäni ja kommentti osastolle. Niin meidän tietyt lehdet ovat sensuroineet ne. Se sananvapudesta. Totuushan on sitä syötettyä populismia. Eli olen sitten populisti, joka on 30:ntä vuotta nähnyt miten maa makaa Suomen ja Oulun työn - ja elämänkentällä.

Siis Herra Koneen - pääomistajan ja Suomen rikkaimman miehen Antti Herlinin pörssiomaisuuden arvo nousi 2016 kesän lopulla yli neljään miljardiin euroon. Hyvää päivää taas !?. Lue---> iltalehti. http://www.iltalehti.fi/talous/20170323 ... 7_ta.shtml


Koneen pääomistaja Antti Herlin sai viime vuonna yli 400 000 euroa maataloustukea. Kuva (AOP)
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 344 )


Edellinen Seuraava