Pete tapasi HIFK:n pelaajat lähellä uusia kotimaisemia. Mikael Granlund debytoi 
tiistai, elokuu 18, 2009, 22:14 - Yhteistyö


( Yläkuvassa. ( nimet ei ole järjestyksessä )
Teemu Ramstedt,Töykkälä Tomi, Kim Hirschovits, Juha – Pekka Haataja, Järventie Martti, Tallberg Teemu, Ahtola Jerry, Vilkman Samu, Kurvinen Mikko,.. jne ) ( Alakuvassa; Pete, Sakari Lindfors ja Lennart Petrell )


Pete IFK:n uskollinen kannattaja jo kolme vuosikymmentä

Lempäälä, uusi jäähalli, ottelu Tappara – HIFK, elokuun 13 päivä ilman lämpötila n. +18 C. Ilmassa on lämpöä ulkona, kuin myös itse ottelussa ja totta kait Peten ja IFK:n pelaajien kohdatessa puolen vuoden jälkeen. Maisemat vaihtuu mutta luottamus, uskollisuus ja ystävyys pysyy, sitä ei muuta mikään.
Pete on muuttanut noin puoli vuotta sitten Tampereelle Oulusta ja ainakin yksi suurin syy siihen on, että lapset Jani ja Jenni asuvat siellä päin. Näin Pete näkee lapsiaan joka viikko, mikä on todella loistava asia, niin ja ei HIFK:n kotiluolaankaan ole näiltä main kovin kaukana kuin n. tunnin ajomatkan päässä. Pete on yhtä hymynaamaa :)

Soitin Sakari Lindforsille tuossa kesän aikana ja soviteltiin Petelle että milloin kaverukset mahdoliisesti näkisivät. Vielä silloin heinäkuussa Sakke oli jenkeissä ja joukkue pääosin lomilla. Mutta tuossa Finnish Trophyn alla sovittiin sitten, että Lempäälä oli sopivan matkan päässä ja vielä mukavasti ennen kauden alkua, niin kuulumisiakin piisasi puolin ja toisin. Tässä kuva lempäälään tapaamisesta ottelun jälkeen joka oli kuuma ja jäähyrikas mutta IFK:lle voitokas.( lisään pari kuvaa myöhemmin )

Ottelussa HIFK liekeissä ja kärpän jälkiä näkyi myös kentällä

SM-liigakauden alkuun on vielä aikaa vajaa kuukausi, mutta HIFK:n ja Tampereen Tapparan välillä oli kuumia tunteita jo nyt. Joukkueet kohtasivat toisensa torstaina Lempäälässä pelatussa Finnish Trophy -turnauksen ottelussa, eikä kaukalossa säästytty rajuilta otteilta, pelaajat kävivät yllättävänkin kuumina, ottelun panokseen nähden. Ehkäpä IFK:n pelaajien tuttu loppuun asti pelaaminen taklausten muodossa oli liikaa mansen pelimanneille. Sehän sopi ainakin Petelle mainiosti. Mies viihtyi vallan mainiosti katsomossa, uskollisesti IFK:n sotisopa päällä.

Ottelussa jaettiin peräti 165 jäähyminuuttia ja jopa viisi pelaajaa lensi suihkun puolelle kesken ottelun.

HIFK:n 5-1-voittoon päättyneessä ottelussa suihkukomennuksen sivat HIFK:sta Lennart Petrell ja Ilari Melart. Tapparasta pelirangaistuksen saivat Nestori Lähde, Ville Nieminen sekä Atte Pentikäinen.
Tuloksellisesti ottelu oli kuitenkin helsinkiläisjuhlaa, jonka kapellimestarina toimi Oulun Kärppien kasvatti ja Lukosta HIFK:hon siirtynyt Juha-Pekka Haataja. Haataja laukoi kaksi maalia ja syötti yhden. Ottelussa Mikael Granlund debytoi IFK-paidassa. Syöttöpiste oli saaliina ottelusta, kun kauden ensimmäisen pelinsä pelannut kevään ja kesän kohusiirtopelaaja Mikael Granlund viiletti kentällä.( sinäänsä historiaa handiblogissa )

Lisätty uusi linkki alla. Kuvassa 2007,Pete, Nielikäinen, Karalahti ja Kuhta.Tsekkaa aiheeseen liittyvä juttu, tekstiin liittyvä linkki, seitsemän vuotta sitten, kuva galleria jne. Lapset, Pete, HIFK ja Kärpät.Lisää aiheesta vuosien saatossa löydät myös galleriasta, blogista ja etusivulta,banneri; mistä kaikki alkoi.

1 kommentti ( 401 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 2.9 / 356 )

Oulun katujen huono talvikunnossapito aiheuttaa ongelmia 
torstai, maaliskuu 5, 2009, 17:31 - Yhteistyö
Teimme Yle TV 2 Pohjois-Suomen alueuutisten toimituksen kanssa yhteistyötä.Olin Raimo Kemppaisen ( sähköpyörätuolilla) ja toimittaja Esko Kokkosen kanssa pienellä kierroksella Oulun kaduilla. Aiheena oli, katujen ajoittain huono ja kirjava kunnossapito aiheuttavat yllättäviä esteitä ja vaaratilanteita liikuntarajoitteisille sekä vanhuksille.

lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 238 )

Markus H. Korhonen 
sunnuntai, marraskuu 23, 2008, 13:22 - Yhteistyö


Katso kaleva plus sivuilta hieno video Markus H. Korhosesta, Toipuminen.( video löytyy alla,Tekstiin liittyvä linkki ).Lue myös juttu kaleva plussasta.
Markus H. Korhonen loukkaantui vakavasti päähän 26. marraskuuta 2007. Tajunsa menettänyttä miestä pidettiin ensimmäiset viikot
lääketieteellisessä koomassa, jotta aivovaurio ei pääsisi pahenemaan.

Valokuvaaja ja dokumentaristi Voitto Pulkkinen kertoo dokumenttifilmissään ystävänsä Markus H. Korhosen toipumisesta
Markus ehti ennen ikävää onnettomuutta n. vuosi sitten olla mukana meidän yhteisissä tapahtumissa, Vahvaa vaikuttamista 100 vuotta, Pääjuhla Oulun Musiikkikeskus Madetojansali 17.11.2007. Sekä hän piti pienen luennon meidän yhteisessä tapahtumassa, Senioreiden, nuorten ja vammaisten yhteinen ilta. Tapahtuma järjestettiin Karjasillan lukion ja yläasteen salissa.Tapahtumasta on juttua myös blogissani.

Illan puheen aiheena oli "suomalaisuus ja eurooppalaisuus kohtaavat - olemmeko sittenkään junttikansa".

Filosofian maisteri, tapakulttuurin tutkija,kulttuurihistorioitsija Markus H. Korhonen käyttää damaskeja, ei koskaan farkkuja.
Hän on silti avojalkainen oululainen. Hän osaa tehdä pulppuilevasti ja räiskähtelevästi tutuksi historiaa, sen ilmiöitä ja henkilöitä.
Markus H. Korhonen on myös tapakouluttaja. Hän on suomalaisten tapojen puolestapuhuja.Hieno persoona.

lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 231 )

Maanpuolustusleirin dokumentin lataaminen onnistuu jälleen 
lauantai, marraskuu 15, 2008, 00:05 - Yhteistyö
Pahoittelut siitä,että palvelimella jolla dokumenntti on, ei ole ollut käytössä hetkeen.Mutta nyt lataaminen jälleen onnistuu.( kuvauksesta on vastannut Kuvausryhmä Kaiken keskellä, www.kaikenkeskella.com )

lisää kommentti   |   ( 2.9 / 230 )

Tästä kaikki alkoi 
lauantai, syyskuu 20, 2008, 17:28 - VIDEOBLOGI, Tempaukset ja toiminta, Yhteistyö, Kritiikkiä


Artikkeli; Pieniä uhrauksia, suuri onni. Katso alla tekstiin liittyvä linkki

Katso myös etsivun uusi banneri.Tommi Mäkinen hyväntekeväisyysasialla
lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 2.9 / 369 )


Edellinen Seuraava