Oulun Kärpät ja Lasse Kukkonen 
perjantai, syyskuu 21, 2007, 17:22
Seuraavassa filmissä Lasse Kukkonen moikkaamassa talomme kavereita ja kertomassa kuulumisiaan. Lopussa asiaa tulee siitä, miten tavoitteita on jääkiekon parissa saavutettu. Sovimme Lassen kanssa, että hän kirjoittaisi blogiin pari kertaa hänen NHL-kuulumiset ennen joulutaukoa. Keskustelimme jo alustavasti myös kesällä 2008 mahdollisesti järjestettävästä yhteisestä tapahtumasta, jos kaikki menee hyvin. Kuitenkin, asia on monien asioiden summa toteutuakseen. Siitä myöhemmin lisää.Taas vaudissa ja mukana nyt Oulun Kärppien ja NHL:n Phiadelphia Flyersin Lasse Kukkonen!

Kärpät ovat monella tapaa vuosien saatossa tukeneet vammaisten tasvertaista osallisuutta sekä kannustaneet monia vammaisia lapsia ja nuoria erilaisilla tapahtumilla ja fanitapaamisilla.

(Erityiskiitos myös siitä myös Niklas Bäckströmille.)

Kävimme ilahduttamassa muutamaa pyörätuolipaikoilla istunutta nuorta kärppäfania tervehdyksen ja nimmarin merkeissä Nordic Trophyn ottelussa Kärpät – HIFK.

Lasse on tominut jo muutaman vuoden vammaisten nuorten hyväksi, mutta nyt toimintaa vielä vahvistetaan ja kehitetään jatkossa yhteistuumin. Tässä hieman lisätietoa Lassen urasta:

Kukkonen on Kärppien kasvatti, ja siellä hän on pelannut koko SM-liiga -uransa. Kukkosen varasi NHL:ään kesällä 2003 Chicago Blackhawks loistavan SM-liiga-kauden jälkeen, jolloin hän voitti Matti Keinonen -palkinnon liigan tehotilaston ykkösnimenä. Kukkosen varasi NHL:ään kesällä 2003 Chicago Blackhawks loistavan SM-liiga-kauden jälkeen. Kukkonen ei kuitenkaan onnistunut vielä tällöin tekemään läpimurtoaan NHL:ään. 2004 Kukkonen teki kahden vuoden sopimuksen Kärppien kanssa.

Kärpät voitti kaudella 2004–2005 SM-liigan mestaruuden ja Kukkonen oli tärkeässä roolissa joukkueessa. Seuraavalla kaudella Kukkonen jatkoi hyviä otteitaan ja hänet valittiin SM-liigan parhaaksi puolustajaksi ja palkittiin Pekka Rautakallio -palkinnolla, hän oli myös SM-liigan tehopelaaja 2005-2006. Kukkonen sijoittui myös toiseksi SM-liigan pistepörssissä playoffseissa 2006 (5+7=12).

Kesällä 2006 Kukkonen teki uuden yhden vuoden sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa.Uudella yrityksellään NHL:ään Kukkonen on kuulunut koko kauden Chicagon kokoonpanoon. Hänet kuitenkin siirtyi päivää ennen siirtoajan umpeutumista kolmen joukkueen kaupassa Phiadelphia Flyersiin vaihdossa hyökkääjä Kyle Calderiin, jonka Chicago vaihtoi saman tien Detroit Red Wingsin Jason Williamsiin.lähde: Wikipedia
3 comments ( 580 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 365 )

Lännenkylässä 
torstai, syyskuu 13, 2007, 21:47
Kävimme hiukan virkistäytymässä luonnon keskellä. Muhoksella Los Coyotes Ranch:lla pääsimme lännen tunnelmaan, sekä ratsastamaan. Filmin lopussa keksimme hyvän keinon päästä 1.0 metrin korkeiden hevosvankkureiden kyytiin sähköpyörätuolineen. Jaana kertoi olleensa hevosen kyydissä elämänsä ensimmäisen kerran. Iso Kiitos Pentti Lotvoselle, monitaituri Mika Pehkoselle, Sannalle ja kaikille mukana olleille hienosta päivästä.


Tulevaa ja muita ajatuksia

Järjestelyistä vastasi yhteistyökumppani Lintulammen asukasyhdistys. Kiitos Tainalle,Taru ja kump. mahtavasta tuesta ja työstä monien asioiden eteen jälleen.Tässä tapahtumassa mukana päivässä olivat Kaarnalaivan päiväkodin lapset, Lintulammen asukasyhdistyksen seniorit sekä yhteistyökummpani Oulun Invalidien yhdistys, josta mukana oli Toiminnanjohtaja Kari Siponen.Tästä sitten kuvaa kohtapuolin täällä -->. http://www.lintulampi.net/1 kommentti ( 183 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 355 )

Lassi ja jääkiekkojoukkue Jokipojat 
sunnuntai, elokuu 19, 2007, 11:41
1. divarin jääkiekkojoukkue Jokipojat lahjoitti Lassille pelipaidan. Lassi on aina kovana kärppäfanina muistanut oman syntymäpaikan Joensuun joukkuetta. Hienona eleenä joukkue muisti Lassia luovuttamalla hänelle joukkueensa uuden pelipaidan.

Kärppämiehen huone onkin varustettu meininkiin kuuluvine tavaroineen: mm. senällä komeilee vanha Janne Niinimaan nimmareilla varustettu maila ja ja yhteispotretti entisten Kärppäkapteenien, Sakari Palsolan ja Lasse Kukkosen kanssa!

”Haluan kiittää synnyinseutuni jääkiekkojoukkuetta Jokipoikia siitä, kun he lahjoittivat minulle pelipaidan.Onnea ja tsemppiä tulevaan kauteen” !
KATSO KUVAESITYS

4 comments ( 191 views )   |   ( 3 / 315 )

Uutta materiaalia 
maanantai, elokuu 13, 2007, 18:41


lisää kommentti   |   ( 2.9 / 364 )

Taas vauhdissa menevän Handiryhmän kanssa... 
perjantai, kesäkuu 29, 2007, 18:56
Suomen tivolissa kesällä 2007. Katso loistava videospotti reissusta Suomen tivoliin. Haastattelussa Jouni Qveflander ja Tivoli Sariolan apulaisjohtaja Lulu Sariola, joka kertoo, miten Tivoli palvelee erityisryhmiä.

Lue myös tämä artikkeli tivolissa töissä

(ps. Handi camp -osastolle lisätty uusia hienoja kuvia leiristä!)

Video
lisää kommentti   |   ( 2.9 / 361 )


Edellinen Seuraava