Maanpuolustusharjoitus 17.-18.10.2007 Oulussa 
torstai, marraskuu 8, 2007, 23:37 - Tempaukset ja toiminta
HUOM! PÄIVITETTY VERSIO VIDEOSTA!Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä Oulun nuorisoasiankeskuksen kanssa. Sain myös tukea heiltä viime keväänä järjestetyssä maanpuolustusleirissä, GPS suunnistuksen osiossa. Nuorisoasiankeskus ja Oulun reserviläiset ovat mukana myös 17 – 18.10 järjestettävässä ruskaleirissä Hiukkavaarassa. Mukana maastoleirillä oli myös Luovin 10 oppilasta ja kaksi ohjaajaa (ent. Merikosken ammattioppilaitos). Kaikkiaan leirillä oli n.30 osallistujaa.Kiitos kaikille yhteistyöstä ja mukana olosta.

Tulossa juttua leiristä Oulu adventures sivuille.

www.oulunadventures.fi
1 kommentti ( 241 views )   |   ( 3 / 689 )

Katapulttigolf ja Action-päivä Hietasaaressa 
lauantai, syyskuu 29, 2007, 00:46 - Tempaukset ja toiminta
Alkulauseen päivään kertoo elämässään monet vaiheet kokenut Timo. Mies, jonka elämänfilosofiaa- ja kokemusta arvostan.Ennen golffia ajeltiin jollain raktorin tapaisella pelillä ja syötiin evästä sekä paisteltiin makkaraa.

Heikki Ojala ja Marko Seppälä nuorisoasiainkeskuksesta kävivät testaamassa tuotekehittelyn alla olevaa laitettaan liikuntarajoitteisten parissa Nallikarissa, yhteistyössä Invalidiliiton Oulun asumispalveluiden kanssa.
Vilpitöntä ja aitoa riemua on havaittavissa, kun golfpallo lentää ämpäriin katapultin avulla
jo toisella yrittämällä…Golfin tiukat etikettisäännöt on heitetty romukoppaan ja kova kannustus kuuluu yleisöstä ja onnistunut suoritus palkitaan raikuvilla aplodeilla. Mistä tässä oikein on kysymys?Seuraavassa videossa siitä ja käyppä lukemassa lisää sivuilta www.oulunadventures.fi

Golffin jälkeen vietimme ns. Action päivää Irjalassa.Tarkoituksena oli jälleen se, että lapset oppivat jo pienestä pitäen kohtaaman vammaisen ihmisen.Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä ja asennekasvatusta Kaarnalaivan päiväkodin kanssa.Raimo,joka itse likkuu leualla ohjattavalla sähköpyörätuolilla, toimi päivän aikana lapsille ohjaajana.

Isosta osaa Järjestelyistä vastasi yhteistyökumppani Lintulammen asukasyhdistys. Kiitos; Taina ,Pentti, Taru, Sanna, Mika ja kump. mahtavasta tuesta ja työstä monien asioiden eteen jälleen. Tässä tapahtumassa mukana päivässä olivat Kaarnalaivan päiväkodin lapset,Meidän handicap ryhmää asumoispalveluista, Oulun poliisi, Lintulammen asukasyhdistyksen seniorit sekä yhteistyökumppani Oulun Invalidien yhdistys, josta mukana oli Toiminnanjohtaja Kari Siponen. Lintulammen asukasyhdistyksen kotisivut löytyy, www.lintulampi.net

Ei muuta kuin volume nappula isolle ja videoa katsomaan !

lisää kommentti   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 680 )

Oulun Kärpät ja Lasse Kukkonen 
perjantai, syyskuu 21, 2007, 17:22
Seuraavassa filmissä Lasse Kukkonen moikkaamassa talomme kavereita ja kertomassa kuulumisiaan. Lopussa asiaa tulee siitä, miten tavoitteita on jääkiekon parissa saavutettu. Sovimme Lassen kanssa, että hän kirjoittaisi blogiin pari kertaa hänen NHL-kuulumiset ennen joulutaukoa. Keskustelimme jo alustavasti myös kesällä 2008 mahdollisesti järjestettävästä yhteisestä tapahtumasta, jos kaikki menee hyvin. Kuitenkin, asia on monien asioiden summa toteutuakseen. Siitä myöhemmin lisää.Taas vaudissa ja mukana nyt Oulun Kärppien ja NHL:n Phiadelphia Flyersin Lasse Kukkonen!

Kärpät ovat monella tapaa vuosien saatossa tukeneet vammaisten tasvertaista osallisuutta sekä kannustaneet monia vammaisia lapsia ja nuoria erilaisilla tapahtumilla ja fanitapaamisilla.

(Erityiskiitos myös siitä myös Niklas Bäckströmille.)

Kävimme ilahduttamassa muutamaa pyörätuolipaikoilla istunutta nuorta kärppäfania tervehdyksen ja nimmarin merkeissä Nordic Trophyn ottelussa Kärpät – HIFK.

Lasse on tominut jo muutaman vuoden vammaisten nuorten hyväksi, mutta nyt toimintaa vielä vahvistetaan ja kehitetään jatkossa yhteistuumin. Tässä hieman lisätietoa Lassen urasta:

Kukkonen on Kärppien kasvatti, ja siellä hän on pelannut koko SM-liiga -uransa. Kukkosen varasi NHL:ään kesällä 2003 Chicago Blackhawks loistavan SM-liiga-kauden jälkeen, jolloin hän voitti Matti Keinonen -palkinnon liigan tehotilaston ykkösnimenä. Kukkosen varasi NHL:ään kesällä 2003 Chicago Blackhawks loistavan SM-liiga-kauden jälkeen. Kukkonen ei kuitenkaan onnistunut vielä tällöin tekemään läpimurtoaan NHL:ään. 2004 Kukkonen teki kahden vuoden sopimuksen Kärppien kanssa.

Kärpät voitti kaudella 2004–2005 SM-liigan mestaruuden ja Kukkonen oli tärkeässä roolissa joukkueessa. Seuraavalla kaudella Kukkonen jatkoi hyviä otteitaan ja hänet valittiin SM-liigan parhaaksi puolustajaksi ja palkittiin Pekka Rautakallio -palkinnolla, hän oli myös SM-liigan tehopelaaja 2005-2006. Kukkonen sijoittui myös toiseksi SM-liigan pistepörssissä playoffseissa 2006 (5+7=12).

Kesällä 2006 Kukkonen teki uuden yhden vuoden sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa.Uudella yrityksellään NHL:ään Kukkonen on kuulunut koko kauden Chicagon kokoonpanoon. Hänet kuitenkin siirtyi päivää ennen siirtoajan umpeutumista kolmen joukkueen kaupassa Phiadelphia Flyersiin vaihdossa hyökkääjä Kyle Calderiin, jonka Chicago vaihtoi saman tien Detroit Red Wingsin Jason Williamsiin.lähde: Wikipedia
3 comments ( 588 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 669 )

Lännenkylässä 
torstai, syyskuu 13, 2007, 21:47
Kävimme hiukan virkistäytymässä luonnon keskellä. Muhoksella Los Coyotes Ranch:lla pääsimme lännen tunnelmaan, sekä ratsastamaan. Filmin lopussa keksimme hyvän keinon päästä 1.0 metrin korkeiden hevosvankkureiden kyytiin sähköpyörätuolineen. Jaana kertoi olleensa hevosen kyydissä elämänsä ensimmäisen kerran. Iso Kiitos Pentti Lotvoselle, monitaituri Mika Pehkoselle, Sannalle ja kaikille mukana olleille hienosta päivästä.


Tulevaa ja muita ajatuksia

Järjestelyistä vastasi yhteistyökumppani Lintulammen asukasyhdistys. Kiitos Tainalle,Taru ja kump. mahtavasta tuesta ja työstä monien asioiden eteen jälleen.Tässä tapahtumassa mukana päivässä olivat Kaarnalaivan päiväkodin lapset, Lintulammen asukasyhdistyksen seniorit sekä yhteistyökummpani Oulun Invalidien yhdistys, josta mukana oli Toiminnanjohtaja Kari Siponen.Tästä sitten kuvaa kohtapuolin täällä -->. http://www.lintulampi.net/1 kommentti ( 190 views )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 2.9 / 654 )

Lassi ja jääkiekkojoukkue Jokipojat 
sunnuntai, elokuu 19, 2007, 11:41
1. divarin jääkiekkojoukkue Jokipojat lahjoitti Lassille pelipaidan. Lassi on aina kovana kärppäfanina muistanut oman syntymäpaikan Joensuun joukkuetta. Hienona eleenä joukkue muisti Lassia luovuttamalla hänelle joukkueensa uuden pelipaidan.

Kärppämiehen huone onkin varustettu meininkiin kuuluvine tavaroineen: mm. senällä komeilee vanha Janne Niinimaan nimmareilla varustettu maila ja ja yhteispotretti entisten Kärppäkapteenien, Sakari Palsolan ja Lasse Kukkosen kanssa!

”Haluan kiittää synnyinseutuni jääkiekkojoukkuetta Jokipoikia siitä, kun he lahjoittivat minulle pelipaidan.Onnea ja tsemppiä tulevaan kauteen” !
KATSO KUVAESITYS

4 comments ( 198 views )   |   ( 3 / 598 )


Edellinen Seuraava